Doe mee met de conversatie

4 reacties

 1. Sorry dit te moeten zeggen maar dit is het allerslechtste wat ik ooit op de Belgische TV gezien heb!!!! Slecht geacteerd, een slechte opbouw, laag niveau van gesprekken. Reality TV, Ok, maar dit heeft meer weg van een geforceerd weergeven van gesprekken om toch maar de minuten te vullen. Een binnegluren bij zichzelf en constant zoeken wat te zeggen om het nog wat interessant te maken.
  Ik hou van TV, ben ook niet echt tegen karakter van soaps, hoewel mijn voorkeur naar echt goeie programma’s gaan, maar dit….nee dat is zooooo slecht dat ik niet begrijp dat zoiets kan uitgezonden worden!!!!DE miskleun van het jaar!!!!

  Groeten,

  Ann

 2. Als er een zalig programma op tv is nu dan is het wel Het Geslacht De Pauw!
  Eindelijk een “reality” soap waar je voor thuisblijft!
  De manier waarop Bart de dikkenek BV neerzet is echt schitterend, een blik is soms al genoeg om plat te gaan. Ik hoop dat de tweede reeks er gauw komt want dit is Vlaamse humor op zijn best!!! ( sorry aan alle fans die dat van de Kampioenen vinden Hè Ann?)

 3. Ann heeft zeker het concept niet goed begrepen…
  het is een satire, ja? Een parodie op de dwaze realitysoaps zoals ‘De Pfaffs’ (wat bijwijlen ook humor is om naar te kijken, amai) , en net dat maakt het Geslacht De Pauw zo goed! Vooral de drie vorige afleveringen waren subliem!! Ik ben een fan van het eerste en het laatste uur. We kunnen ook alleen maar triest zijn om het feit dat Het Eiland weerom gedaan is… ook die laatste aflevering was wonderbaarlijk goed!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.