They have got to be kidding

De geruchten deden de ronde dat het $100 zou zijn, en dan zou ik ook wel tempted geweest zijn, maar een iPod mini aan tweehonderdvijftig dollar? Met maar vier gigabyte? En ik die dacht het nog geen 1 april was!

En die kleuren… jongens toch. Zilver, goud, blauwkes, rôôse, en pistàààch. Yugh!

Afijn, wat nog allemaal? iLife ’04, GarageBand, Final Cut Express 2, Xserve G5 en Xserve RAID.

iLife, da’s Garageband (iets als Adobe Audition? Reason? Of nóg beter?), iTunes (zelfde of beter dan op pc?), iPhoto (veel beter dan Adobe Photoshop Album?), iMovie (gelijk Windows Movie Maker?), euh, en iDVD (Gear?). Maar dan allemaal proper op mekaa geïntegreerd wellicht.

Final Cut, yappity yap, ik heb liever Avid. XServe G5 en RAID: I’m impressed. Maar ik zie het mij niet kopen tenzij ik een renderfarm zou willen opzetten of zoiets. Denk ik.

Nee, positively underwhelmed. Nog altijd maar één knop de muis, en geen goeie en goedkope nieuwe dingen (of vergoedkoopte oude dingen). Een 12″ Powerbook aan $800 en ze verkopen er direkt een miljoen. Maar neen. Pfeh.

Tiens, en wat staat dit te doen op de home page van Apple? “Welcome to the Apple Mac OS X Class Action Settlement Administration website”?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.