5 reacties op “Sleepless in Ghent”

  1. Zeg, nu dat je toch niet kan slapen… 😉 Heb je ooit in het Gravensteen “The Ghent Experience” oftewel “Gent in Multivisie” gezien? De show heeft later, tot mijn spijt, ook nog in tamelijk verwaarloosde staat in de Lakenhal gedraaid. Daar kon ik niet zoveel meer aan doen. Maar ik heb zeer goede herinneringen aan die multiscreen productie en mijn verblijf te Gent. En dan natuurlijk ook de Gentse Feesten… 😉

  2. Jazekers! Ik heb toen de geluidsregie en -montage voor die show gedaan en ben ook betrokken geweest bij de eindprogrammering in het Gravensteen. Gouden tijden! Ik herinner mij een Gents cafe, waar ze 300 soorten bier schonken… 😉

  3. Dat weet ik ook niet meer, het is moeilijk te zeggen al ge een kroeg op uwen hoofd verlaat! 😉 … maar het waren goede tijden! Ik wil nog wel eens terugkomen als er weer Gentse Feesten zijn.

Reacties zijn gesloten.