Bevalling

Hali halo, bevalling, tralala. De slijmprop is eruit.

21u44: Sandra ligt op de bevallingsstoel.

21u46: zware wee, met van die korte pufjes en dingen. En de gynaecoloog is nog bezig met het dichtnaaien van een keizersnee, te hopen dat hij hier geraakt.

21u49: oei, zware wee! Eens zachtjes meeduwen om te zien, zegt de vroedvrouw, maar ‘t was al te laat. Kindje is wel weer mooi een stukje naar beneden gezakt.

21u52: nog een wee, en Sandra mag eens meeduwen, en ze zegt dat het deugd doet. De natuur neemt over, zeker?

21u54: nogmaals, en nog eens meeduwen. ‘t Schijnt is er in de verte al iets zichtbaar. Ahem. Tijd om de dokter erbij te halen blijkbaar, ‘t zal niet lang meer duren.

21u56: tijd voor de geboorte, de dokter is op weg en ik ga proberen uit mijn bed te kruipen.

21u57: de dokter is er. Right down to business, want het kindje wil er gelijk wel redelijk direkt uitkomen.

22u04: hoofdje! schouders! y’est! verdorie maar één keer geperst! euh, en ik moet dringend rechtstaan kwestie van de navelstreng te kunnen doorknippen!

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Ok ik heb te vroeg gesproken, er worden precies as I speak nog entries ge-upload. Ik zit hier bekan mee te cheeren en te supporteren terwijl de bevalling 2 dagen geleden was. Compelling stuff, go on! En natuurlijk nog steeds nen dikke proficiat 🙂

  2. Schitterend! Sla ik eens een dag over om de site te checken, en valt er potdorie een geboorte te vieren. Gefeliciteerd met de tweede zoon / dochter ?!?!

  3. Proficiat met jullie kindje! Hopelijk zal het de pijn een héél stukje verzachten. Hopelijk zien we vlug een fotootje van de nieuwe spruit?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.