Natalia

The mind boggles:

hallo natalia ik wou ge woon is vraagen of er een marth van roey in u famielie is
en als je haar kentik ben laura haar beste vrindin oke
ps stuur mij een berichtje terug
ps ik ben een grooten fan van u
dada laura

te lezen in een commentaar op deze entry, waarin te lezen stond

Idool 2003, en Natalia heeft een afzichtelijk lelijk kleed aan.

Pas op, met alle respect hoor, maar: wat bezielt die mensen? Gewoon “natalia” intypen bij Google, en dan bij de eerste de beste pagina die de mogelijkheid biedt commentaar na te laten, denken dat ze meteen in rechtstreeks contact staan met haar of zo?

Tsss.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. hey natalia ik wil je een ding zeggen ik ben een ongeloofelijke fan van jou. ik heb al tegen iedereen gezegd da jij moest winnen bij idool maar dan heeft peter tog gewonnen ik vond het zo erg. peter die zingt nu nie meer en jij nog wel da vindt ik goed van u ik zou je eens in het echt willen zien maar da komt nog wel

    xxx-laura-xxx

  2. he dag natalia ik vind je top of de best echt je kent me maar meschien ben je me al vergeten ik vind je een pracht van een zangeres en je mag zeker niet stoppen we kennen elkaar van meet en greets en optredens in blankenberge,gent,wieze ostende en veel meer ik ben een grote fan van u en op school noemen ze me natalia want ik heb een goede stem en het klinkt op u stem ik ga later mee doen met idool e ik hoop dat ik toch tot bij de laatste 10 ben ik vind je fijn en ik hoop dat we elkaar noch veel zullen ontmoeten je nieuw nummer is echt top weet je natalia ik heb niet gekeken naar het nieuwe idool proggama want ik wil jou allen noch horen en dat zal nooit weg gaan niemand kan jou vervangen tot noch eens a love jou natalia uit gentbrugge xxxx (Malika)

  3. he dag natalia ik vind je top of de best echt je kent me maar meschien ben je me al vergeten ik vind je een pracht van een zangeres en je mag zeker niet stoppen we kennen elkaar van meet en greets en optredens in blankenberge,gent,wieze ostende en veel meer ik ben een grote fan van u en op school noemen ze me natalia want ik heb een goede stem en het klinkt op u stem ik ga later mee doen met idool e ik hoop dat ik toch tot bij de laatste 10 ben ik vind je fijn en ik hoop dat we elkaar noch veel zullen ontmoeten je nieuw nummer is echt top weet je natalia ik heb niet gekeken naar het nieuwe idool proggama want ik wil jou allen noch horen en dat zal nooit weg gaan niemand kan jou vervangen tot noch eens a love jou natalia uit gentbrugge xxxx (Malika)

  4. Hoi natalia ik ben anika ik ben éen van je grootste fans mijn kamer hangt vol foto’s van jou maar het belangerijkstezou je me a.u.b. je e-mailadres ven msn willen geven ?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.