Natalia Backstage

Wel, kijk, ik ben helemaal vóór Natalia.

‘t Was vanavond de eerste tweede aflevering van Natalia Backstage, en wat voor een sympathieke madam leek dat niet te zijn!

Natalia

Ik ben een groot amateur van makings of; weten hoe een nummer tot stand komt, dat geeft het altijd een beetje extra als het dan uiteindelijk gemixt en alles beschikbaar is.

Eens benieuwd of ik goesting zal hebben om Natalia’s nieuwe CD te kopen na de volgende paar afleveringen.

Doe mee met de conversatie

12 reacties

  1. Natalia is een sympathieke madam met een hele goeie stem, MAAR ik schrik mij altijd rot wanneer ze ongeschminkt in de boekjes of op tv verschijnt. Dan denk ik altijd: die heeft een héél lange weg naar de top afgelegd…

  2. Nogal veel gerief in haar koffer liggen … en veel noten op haar zang als de camera’s niet draaien.. (first hand info, that is)

  3. Toch jammer dat zo’n sympathieke madam vroeger nog op een bijeenkomst van het Vlaams Belang (toch nog Blok) heeft opgetreden 🙁

  4. @Blix: is dat zo? Ik herinner me dat er muziek van haar zonder toestemming door het Vlaams Blok gebruikt werd, maar dat daar toen zwaar tegen geprotesteerd werd. Maar voor de rest weet ik van niets.

  5. Jaja, het is dus wel degelijk zo. Nathalia die op een podium haar ding stond te doen met op de directe achtergrond een gigantische Vlaams Blok poster, en vergezeld van het commentaar dat het over een VB bijeenkomst ging.

    Nu ja, ik kan niks bewijzen he, ook al omdat ik op google niks terugvind. Maar die beelden kan ik me nog levendig herinneren. ‘t Maakt haar natuurlijk niet meteen een fanatieke VB-aanhanger, ‘t zal eerder voor wat broodnodige publiciteit zijn geweest om de post-idool leegte op te vangen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.