Igor de witte magiër

…is maar één van de mensen die binnenkort dringend hun werk moeten gaan herevalueren.

Nu weten we namelijk eindelijk waarom die hele astrologie-klaptrap voor geen moer klopte. Het kón gewoon niet kloppen, want die arme astrologen hadden niet alle gegevens: er was nog een planeet te weinig! Sedna, nieuwe planeet voorbij Pluto, net ontdekt.

We geven de astrologen een paar maand om al hun berekeningen opnieuw te maken, en dan kunnen we eindelijk beginnen vertrouwen op onze horoscopen.

Tot er nog een planeet gevonden wordt natuurlijk.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Er zit geen linksken bij. Dus ik op zoek. Heb ook wat weinig geslapen en concentratieproblemen en ben zo terechtgekomen bij de Inuit Goddess of the sea en ook bij fourmilab. Vooral van die laatste site wou ik graag melding maken…

  2. Je kritiek op astrologie slaat als een tang op een varken. Er zijn de afgelopen eeuwen al heel wat “nieuwe” planeten gevonden (Uranus, Neptunus, Pluto en -strikt genomen geen planeet- Chiron). Hierdoor raakten de astrologen echt niet van hun a propos, maar hebben deze ontdekkingen juist geïntegreerd in hun theorieën. Hetzelfde verwacht ik dat ze deze keer zullen doen. Misschien is het aardig je eens te verdiepen in het werk van Michel Gauquelin.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.