Rob-rapport

Kijk, Rob Vanoudenhoven is ongetwijfeld een sympathieke mens, intelligent, sociaal, proper op zijn persoon en een goede vriend voor wie hem kent.

Maar. Edoch.

Ik ben die mens zó beu gezien! Dat is nu al sinds zijn eerste optreden in Alles Kan Beter dat hij zich aan dezelfde schtick houdt, en miljaaaaarrrr!!!! begint dat tegen te steken!

In programma’s als De XII Werken valt het nog mee, vooral dan vermoed ik omdat er enorm veel kennis van televisiemaken bij Woestijnvos is, maar in het Rob-Rapport! Ugh!

Ik heb de eerste twee afleveringen ondergaan, toch kwestie van niet op de eerste aflevering een oordeel te vellen. Van tijd tot tijd dreigde een glimlach naar de buurt van mijn gezicht te trekken, maar Vanoudenhoven was dermate irritant in de filmpjes, en dermate onprofessioneel in de studio, dat ik de glimlach niet heb moeten bovenhalen. Mijn tenen waren daarentegen wel zo tot ongeveer mijn knieën opgekruld.

En dus, conclusie na twee Rob-Rapporten: Vanoudenhove is erin geslaagd om mij de zondagavond op een andere zender van TV1 te laten doorbrengen. Proficiat!

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Mnr Vanoudenhove Rob,ik moet iemand interviewen voor school.En daarom dacht mijn vriend en ik onmiddelijk aan jou.Is dat mogelijk?Mijn vriend en ik zijn 15 jaar. Laat a.u.b. nog iets van je horen.Ik hoop dat wij je kunnen interviewen.Dank u.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.