Robland V

Moment van zelfrelativatie van de week. De bankdirecteur van dienst, die Vanoudenhoven advies moest geven over de munt van Robland: “Dienen overstap naar VT4 heeft u toch geen windeieren gelegd hé?”

Voor de rest was het geen verkeerde aflevering. Mocht dit op een pakweg zaterdagavond uitgezonden worden en met minder (pogingen tot) hype, het zou al heel wat minder erg zijn.

Ik vraag me af wat de kijkcijfers nu nog zijn.

11 reacties op “Robland V”

  1. Pingback: wereldkeuken
  2. Gaat volledig aan mij voorbij. Een land creëren als entertainmentvalue, zijn er nog geen landen en verdeeldheid genoeg in de wereld ? 😛

  3. Michel, het moet toch zijn dat dit programma je iets doet, anders zou je toch niet blijven kijken ? Ik denk toch niet dat jij zo’n masochist bent ? Verre van dat ik het verdedig hoor, want ik kijk zelf niet.

  4. Robland is juist een goed programma! En zoals Shino al zei, moet je niet alleen kijken naar de kijkcijfers, je kijkt beter gewoon naar dat programma want het is echt geweldig goed gedaan.

  5. ‘k heb de Robke nooit kunnen smaken, en nu noch minder. Liever een goede film zoals ‘Tirez sur le pianiste’ van Francois Truffaut vanavond op Arte.

Reacties zijn gesloten.