Robland II

Decroo en Tobback en Dehaene zijn een komisch trio! Statler en Waldorf en nof eens Statler.

Voor de rest was de tweede aflevering wat minder dan de eerste, had ik zo de indruk. Meer geforceerd en zo.

En ik zit nog altijd met de vraag hoe getrukeerd het allemaal is, en hoe lang ze er al aan bezig zijn. Ik weet al een tijd wie één van de ambassadeurs van Robland in het buitenland is, dus ze moeten er ook al minstens zó lang aan bezig zijn.

Ik ruik trouwens een toekomstige intrige rond Jos:

al vanaf mein 9e verjaardag droom ich ervan um köning te worden. Und de tijd is gekommen om mein droom te doen uitkommen. 

 …staat te lezen op zijn website (kudos voor de 1996–design, overigens).

8 reacties op “Robland II”

  1. Geef bij http://www.dns.be/ maar eens josland in, en dan zal je zie hoe getrukeerd het is. De DNS is geregisteerd op 2006/04/10 terwijl Josland al nieuws had op donderdag 16 februari 2006 😉

  2. Euh, ja, dat het getrukeerd is, is wel redelijk duidelijk. Maar ik vraag me af hoeveel afleveringen ze al vóór zijn, of in welke mate de hele reeks misschien zelfs al lang ingeblikt is… ze gaan duidelijk in moeten spelen op de realiteit, of het een hype wordt of niet, maar vanaf wanneer gaat dat gebeuren?

    Die volkswagen an Jos is dus een speciaal gebouwde auto, dus al maanden op vorohand besteld, de website bestaat ook al twee maand, dus hoeveel verhaallijn hebben ze al klaar staan? En hoeveel vrijheid is er nog om op de actualiteit te reageren?

  3. ‘k vind Robland maar een heel zwak afgietsel van hetgeen Rob vroeger deed.

    Echte VTM-kost gemaakt voor hun doelgroep (+- 12 jarigen).

  4. Ik zou je graag even willen melden dat idd rob zn auto besteld was. Maar de uitzendingen zijn wel degelijk van de week die voorafging. Ik ben een inwoner van het dorpje dat rob heeft ingenomen vandaar dat ik het weet;)

Reacties zijn gesloten.