4 reacties op “Bummer”

  1. Laat hem eens proberen op users.TELENET.be/foo, telenet heeft sinds kort alle bestaande webruimte een dubbel adres gegeven: het oude users.pandora.be/foo en ok nu ook zoals bovenaan. Dit geldt ook voor de e-mail adressen. foo@pandora.be en foo@telenet.be werken allebei.

    Wel vreemd dat het adres niet meer werkt, voorspelt niet veel goeds, maar het is het proberen waard he 🙂

  2. blijkbaar is dat gewoon een manier van doen van telenet. hetgeen administratief en commercieel wordt geregeld (ik heb dat al meer keren gezien bij providers) dat wordt gewoonweg klakkeloos uitgevoerd door de techneuten. precies als ze niet even naar de eigenaar bepaalde content kunnen emailen zeggen. he kijk. we gaan dat hier wissen. hier is de file met al uw informatie.
    nu mag ik hier verdoeme heel mijn weblog gaan herbouwen… dat trekt allemaal op niets. natuurlijk wat kunt ge anders verwachten van een hosting zonder SLA. maar toch… echt niet zeer professioneel. waarvoor dient dan heel die verbetering van de users-interface voor beheer van de sites en users ? ik vraag me af welk genie daar weeral bezig is geweest. de owner van een site krijgt zelfs geen email dat er iets zal gedelete worden.

    ole ole.

Reacties zijn gesloten.