Japanse namen, nog!

Alweer:

hallo ik wil graag de naam van mijn zoontje op mijn arm laten tatoeren met japanse tekens kunt u de naam GINO vertalen in het japans ??
mvg alex

Ik zou hier eigenlijk geld voor moeten vragen. Zo van Zog.org japanse namen, voor weinig geld, lalala:

gino

…maar ik blijf erbij, lezen die mensen niet of zo?

Doe mee met de conversatie

41 reacties

 1. Euhm wat is uw bron voor die vertalingen? Misschien kun je die even in de originele post zetten als update, dan kunnen de mensen die zelf raadplegen voor al hun vertalingen. ‘T is maar dat ge anders bezig kunt blijven.

  En trouwens: Ge hebt weer spammage bij uw Days of our lives post.

  Idee: misschien kunt ge een honey-pot pagina maken om alle mensen die op google zoeken en hier terecht komen naar ergens anders te sturen. Iets met lekker veel keywords en een beetje zoals dit hier en dan een redirect naar hier of zo. Op’t moment staat ge op nummer vier voor een google-search naar “days of our lives” voor pagina’s in het nederlands. Als ge die honey-pot pagina op nummer 1 kunt krijgen dan zijt ge er vanaf! ;p

 2. Hallo, ik zou ook héél graag zoals velen hier willen weten hoe de namen van mijn twee dochtertjes zijn in het Japans aub. Ze noemen JINTE en IMKE.
  mvg, een trotse mam

 3. Beste Michel,

  Als één van de weinige belgen met deze voornaam en daarenboven met een toch wel bekende familienaam (jammer genoeg), graag zou ik beide in het kanji zien?

  Lukt dit ?

  Van harte bedankt
  Paavo

 4. hallo michel

  Ik zit op aikido en wil mijn naam in het kanji op mijn pak maken en als ik het goed heb begrepen dan bent u daar erg handig in de naam te vertalen is het mogelijk dit voor mij te realiseren.

  bvd michel

  kunt u mijn naam in het kanji vertalen

 5. Hallo ,

  Ik wil mijn eigen naam laten zetten en mij vriendin 0ok z0u je 0ns kunnen vertellen want de namen Tessa en Jennifer in het japans zijn?

  Alvast bedankt.

 6. iK ZOU GRAAG ZOALS VEEL MENSEN MIJN DOCHTER HAAR NAAM OP MIJN RUG WILLEN LATEN TATOEËREN.
  MIJN DOCHTER HEEFT EEN JAPANSE NAAM MAAR KAN DE KANJIVORM ER MAAR NIET VAN VINDEN.
  HAAR NAAM IS “YAEKO” EN ALS HET MOGELIJK IS OM DE KANJIVORM VAN DEZE NAAM MIJ TOE TE STUREN.
  HARTELIJK BEDANKT.

 7. ik zou graag mijn naam in japanse tekens op mijn rug willen tatoeeren, wilt u mij de japanse tekens willen toe sturen

  vriendelijke groet,

  michael

 8. Seg hoeveel posts japanse namen bestaan er eigenlijk niet hier, telkens als ik denk dat ik nu wel echt alle commentaren heb gelzen vind ik er nog verborgen bij 🙂 en nee de mensen lezen duidelijk niet

 9. Hallo, wij zijn 2 meisjes die een werkstuk doen over Japan en zouden graag onze namen dan ook in het Japans weten. Ook hoe je die zou moeten uitspreken ( schrijf ze met onze letters) . Zou je dit voor ons willen doen alsjeblief???

  Alvast bedankt, Els en Nathalie

 10. hallo michel

  nog bedankt voor de vertaling van de naam gino op
  op dinsdag 4 mei 2004 om 20:10 . Deze staat nu trots op mijn arm , ik ben onlangs weer vader geworden van een dochter , je zal hem wel aan voelen komen nu. Ze heet DESI , zou je dit nog een keer willen vertalen , evt wil ik zelfs voor betalen . Deze stijl van tekens kan ik nergens anders vinden .

  mvgr alexander

 11. hallo…

  ik heb zelf aen tatoage met 3 chinese tekens maar nu zou ik graag willen weten hoe je nathalie in het chinees schrijft.. zou u dat aub willen zeggen? gr.. mevrouw van schaik

 12. Hallo,
  Ik zou graag de japanse tekens voor “licht” en “duisternis” weten. Kunt u dat mij aub vertellen?
  Met vriendelijke groet,
  C. Magielse

 13. Hallo

  Als beginnend schilder, zou ik graag de woorden
  GELOOF – HOOP en LIEFDE in Japanse tekens willen schilderen.
  Wie oh wie kan mij vertellen hoe je dit schrijft.

  Jos Ratering

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.