Experiment II

Mixed results.

Als ik mij ooit afvroeg hoe het zou zijn als ik nu zou gaan werken: niet zo goed. Ik ben kapot, mijn onderrug voelt aan alsof drie skinheads hem met ijzergetipte DMs bewerkt hebben, en mijn bekken voelt, zadelanesthesiegewijs, alsof er punaisen ingenaaid zijn. En dat was van een kleine drie uur. ‘t Zal dus niet meteen voor herhaling vatbaar zijn. Misschien binnen een week of zo.

Maar: fantastische locatie waar het archief zit, alles wat ik nodig heb is er voorhanden, en ik heb al stapels mensen gevonden die ik nog niet had. En volgende keer ga ik met de Nikon in plaats van met de Ixus om foto’s van de microfilms te maken.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. …en ik heb al stapels mensen gevonden die ik nog niet had.

    Doet me denken aan de ‘verzamel ze alle 25000’ reclameslagzinnen van de flippo-rage van enkele jaren terug.

  2. Het is precies dat 🙂

    En nog beter: want soms blijkt dat twee Joannes Franciscussen niet dezelfde persoon zijn, en soms wel. Of soms is een Maria Theresia Gillot hetzelfde als een Marie Anne Giselaer.

    En zo.

    Ge moet ervoor zijn, vermoed ik 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.