Linken

  • Steve Outtrim. Ik heb de mens nog op bezoek gehad in de begindagen van Hotdog. Na deze post heb ik tientallen en tientallen bugs en feature request doorgestuurd. Later mee aan de praat gekomen, een tijdje zijn webpagina gemaakt en Hotdog verdeeld (nuja). En op een dag is hij dan afgekomen om een echte dealerovereenkomst te sluiten. Het is niet gelukt (hij was veels en veels te inhalig :), en ik heb hem dan nog uit de goedheid van mijn hart denk ik VB4 (op diskettes!) meegegeven, want dat had hij nog niet. En o ja, bier en frieten met mayonaise besteld in de MacDonalds op de Kouter (“they fucking drown ’em in that shit”, vandaar). Hotdog was toen, eventjes, koning in het land van de html-editors. Héél eventjes, en koning in de zin van astigmatische koning éénoog met glaucoom in het land der blinden. Maar hij heeft er toch wel ruim 40 miljoen euro aan overgehouden. Aan een crappy VB-applicatie. Zucht. In oude belgische franken is dat bijna drie miljard frank. Nee, ik ben niet jaloers 🙂
  • Fisheye to rectilinear, mijn vingers jeuken.
  • Af-grij-se-lijke grafieken. Het origineel doet iets beter. Voor de rest: wel grappig om zien natuurlijk. Van alle grafieken op Pollkatz’ site vind ik deze nog de beste, maar getver, daar kan toch nog een hoop cruft af. En er zou wel wat informatie bij mogen ook: tekst en uitleg bij de grote sprongen (11 september, oorlogsverklaring, “mission accomplished”, Saddam gevangen, Nick Berg, …).

2 reacties op “Linken”

Reacties zijn gesloten.