Damned

Ah fer fuck’s sake. ‘t Is mijn eigen domme schuld natuurlijik, maar ik zit op smalband.

Zo slim geweest om een bittorrent open te laten staan. Résultat des courses: ja, de laatste aflevering van Queer Eye for the Straight Guy is binnen, maar anderhalve gigabyte is ook buiten geraakt. 193 megabyte te veel upload.

Tot minstens 25 juni op modemsnelheid.

Dju.

7 reacties op “Damned”

 1. Hehe, dat was ook het eerste dat bij mij opkwam: haha! :p Mag ik u iets aanraden? Koop een paar volumeblokken bij, dat gaat per stappen van 1GB download plus 0,15GB upload, kost 1 euro per blok geloof ik. Dan zit ge over een half uur terug op breedband, en het kost u praktisch niks 🙂 Wel niet vergeten af te zetten of ge betaalt alle volgende facturen ook 1 euro te veel 🙂

 2. Euhmmss, is het maximum totaal niet 20GB? En daar hoort dus ook een serieus pak upload bij, 1,5GB+10*0.15GB=3GB. Ik heb af en toe wel eens zo’n 80% van mijn upload gebruikt, als ik iets groot heb gedownload met BitTorrent en beetje te lang heb open laten staan. Maar om aan 3GB te geraken, aan 15kb/sec max…(ik throttle naar 11kb/sec met Azureus, neige BT client trouwens!)

 3. Nope, met extra volumeblokken gaat het tot dertig gig.
  Ik gebruikte Shareaza (ook wijze client trouwens), en ik dacht dat ik hem zwaar gethrottled had.

  Niet dus:

  16/6: 745 down, 634 up
  17/6: 262 down, 1018 up
  18/6: 623 down, 878 up

  en prijs 🙂

Reacties zijn gesloten.