Verhofstadt for Commission President!

Leve Guy Verhofstadt! De beste kandidaat ter wereld voor het europesecommissievoorzitterschap! Hij is sympathiek, hij spreekt zijn talen, ‘t is een harde werker, hij is enthousiast, ‘t is een man van de wereld, hij zal zich niet laten doen, hij is gewoon in een consensusmodel te werken met verschillende gemeenschappen, is veruit de beste fietser van alle premiers van Europa, kortom, hij is de juiste man voor de job!

guy-verhofstadt_052901-1

Wat kan Berlusconi er tegen hebben? Verhofstadt heeft begod een huis in Italië! Hij betaalt van tien negen belastingen in Italië! Hij zorgt voor werkgelegenheid in Italië! Italianen zijn onze beste vrienden! Rocco Granata en Sandra Kim, de verpersoonlijking van onze eeuwigdurende vriendschap, zullen aangeschreven worden als permanente bilaterale ambassadeurs!

Wat kan Tony Blair er tegen hebben? Verhofstadt kijkt begod meer naar de BBC dan naar de VRT! (euh, slecht voorbeeld, damned, Hutton Report) Guy is een volgeling van Blair! De belangrijkste exponent van The Third Way op het continent! Hij is tegen het migrantenstemrecht! Verhofstadt was niet voor de oorlog in Irak, maar hij is wel beste maatjes met Bush en alle andere wereldleiders!

chretienbush_i

Wat kunnen de Polen tegen Verhofstadt hebben? Kardinaal Joos, de beste vriend van de paus, is een belg! Wij zijn ook katholiek! Wij staan met wijdopen armen om half Polen werk te geven! Wij geven subsidies! Wij gaan investeren in Polen! Wij zorgen ervoor dat de Europese grondwet verwijst naar de christelijke roots van Europa, echt waar promis juré cross our hearts and hope to die!

En Duitsland en Frankrijk zijn ook al voor Verhofstadt! Kijk, als wij respectievelijk de Guldensporenslag en twee wereldoorlogen kunnen vergeven, dan kan toch alles? Hé?

Verhofstadt is pro-Europa! Hij is een liberaal! Geen vieze socialist of zo!
Verhofstadt is pro-Europa, maar niet té! Hij is een linkse liberaal! Geen vieze thatcherist of zo!

Verhofstadt is voor de regio’s! Verhofstadt is voor de landen! Verhofstadt is voor de steden!

GouvBe2

Leve Guy Verhofstadt! Guy Verhofstadt for European Commission President! Hij zou dat minstens zo goed doen als Delors, maar hij is geen socialist! En hij is minder, euh, Frans! En zijn vrouw is een sopraan van internationale allure!

[Dat allemaal maar om te zeggen dat ik ervoor ijver dat alle internationale organen geleid worden door Gentenaars. We hebben Jacques Rogge al in het IOC, binnenkort misschien Verhofstadt in de Commissie, en ik bereid alvast de kandidatuur van Frank Beke voor de opvolging van Kofi Annan voor.]

25 reacties op “Verhofstadt for Commission President!”

 1. wij in de kempen zijn niet zo geïnteresseerd in internationale organen. wij zijn meer geïnteresseerd in euhm…euuuh…cyclocross!!! (wereldkampioenschappen lijken bij ons op clashes tussen aaneengrenzende dorpen)

  en als je nu moest kiezen tussen…euhm..internationale dinges of cyclocross dan euhm…tja, …

 2. Geachte ik heb één vraag die ik aan u wil stellen graag hierop een eerlijk antwoord dank U.

  Ik heb een nierziekte genaamd Membraneuze glomerulonefritis met neufrotich syndroom
  plus ik heb op 16-12-03 een acuut anttero-apicaal infart, verwikkeld met ventrikelfibrillatie gehad

  Ik ben gekend als een patiënt met een coronaire drietakziekte
  Ik heb in Januarie 2004 een aanvraag ingediend om een Integratietegemoetkoming alsook
  voor een gehandicapte kaart
  Daarna ben ik in Hasselt op onderzoek moeten komen bij een arts aangewezen door de
  federale overheid
  Nu verbaas ik mij erover dat de kontole die uitgewezen heeft dat ik recht heb op 4 punten maar niet op
  een integratietegelmoetkoming heb ook geen recht op een gehandicaptekaart,
  Deze Dokter heeft enkel aan mij gevraagd hoe ik daar was geraakt als ik mijn armen in de lucht kon
  steken en als ik mijn armen kon strekken en probeerde de grond te raken plus hij heeft naar mijn longen
  geluisterd,
  nu ik begrijp dat een 50 jarige er niet slecht uitziet maar er op neer komen ga maar gauw naar huis
  u heeft nergens recht op want u mankeert niet genoeg
  u kan zichzelf wassen en kan zelf eten dus ga maar
  Nu op zondag 05-09-2004 in de voormiddag is hier in de buren een vrouwtje van 82 jaar dat een
  hometrainer heeft waar de aandrijfriem van was losgekomen
  deze vraagt aan mij als ik deze even wil opleggen zeker geen probleem wie kan dat niet
  tijdens het opleggen van dit riempje krijg ik het warm en pijn in mijn borst met gevolg ik laat mij naar
  spoedgevallen brengen door mijn vrouw
  waar ze het nodige doen redelijk snel daar ze mijn achtergrond kennen
  maandag naar de ok. Controle langs de lies Woensdag plaatsen van een stent reeds de tweede
  nu begrijp ik niet goed zit de dokter in Hasselt wel op zijn plaats of heeft hij deze opdracht van hogerhand.
  Nu kom ik eigenlijk tot de vaststelling dat als ik een Waal was ik meer kans zouw gehad hebben
  en verder ben ik er nu van overtuigd dat dit eigenlijk een reden is om in de toekomst samen met
  de rest van de familie op een andere partij te gaan stemmen HET VLAAMS BLOK
  Nu begrijp ik al die andere mense die dat gedaan hebben jullie vragen er zelf om.

  mijn email adres willyhaveneers@hotmail.com

 3. Geachte
  Met het kijken naar de 7é dag zondag op 19-09 is mij een uitspraak opgevallen bij Marino Keulen van de VLD. Het ging over de gezinshereniging gans op het einde van het programma
  (deze woorden zijn niet exact zijn woorden maar zeggen hetzelfde) willen ze arbeidslozesteun deze krijgen ze als ze een cursis talen gevolgd hebben alsook als ze hun integreren
  Ik ben nu 50 jaar heb 35 jaar hard gewerkt en heb al mijn gans leven bijgedragen ik vraag door mijn ziekte integratietegemoetkoming word mij gewijgerd.
  Ik ben alweer gestraft daar ik geen Turk of Marokaan ben die Nederlands mag volgen ik ken mijn nederlands en ben geintegreerd.
  Weeral een reden te meer om op het VLAAMS BLOK TE GAAN STEMMEN zoals al die andere mensen die dit al gedaan hebben.
  Graag had ik hieop een eerlijk antwoord gehad liefst zo snel mogelijk niet juist voor de volgend verkiezingen mijn geloof in jullie is zoek.

 4. Michel, Ik kijk uit naar je antwoord !
  (Geef toe, ‘t is toch wel erg, die mannen komen naar hier, passen zich niet aan, en mogen dan ook nog eens integreren. Een schande !) :-]

 5. Pff, ‘t is zelfs bijna de moeite van het antwoorden niet.

  De integratietegemoetkoming waar de meneer het over heeft, heeft niets met migranten te maken, maar is een vergoeding die gegeven wordt aan gehandicapten die wegens hun handicap minder dan een derde dan een gewoon persoon op de arbeidsmarkt kunnen verdienen.

  Dus het is helemaal mogelijk dat de man 4% invalide is, maar niet recht heeft op die vergoeding.

  Of dat een reden is om op het Vlaams Blok te stemmen, tja.

 6. deze man heeftb 66% invalidieit gekregen van de dokter van de federale staat en moet met een gans gezin van 3+1 leven met 1037 € per maand ik heb wel 35 jaar gewerkt en al de lasten betaald
  deze mensen mogen integreren en nederlands leren dan krrijgen ze werklozesteun maar ze komen om gezinshereniging en zijn meestal al grootvader en krijgen dan een tegemoetkoming van onze belgische staat waar IK aan begedragen heb en ik krijg niets zo werkt het nu eenmaal in dit land ik werk en u krijgt geld.

 7. Los van de concrete feiten, waar ik alleen maar uw woord voor kan aanvaarden–enig idee hoe het Vlaams Blok dit zou oplossen?

  Helemaal akkoord dat die negers, boegnoels, makkakken en aanverwanten niets mogen krijgen van onze zuurverdiende centen, en die spaghettivreters van de zogezegde europese zogezegde unie en uiteraard ook wel akkoord dat het moet gedaan zijn dat die smerige walen van ons profiteren, maar ik vind dat hier niet ver genoeg gegaan wordt: ik vindt als Gentenaar dat geen halve eurocent naar die vurte Antwerpenaren moet gaan. Of Limburgers.

  En eigenlijk, ik vind dat het geld binnen het stadscentrum moet blijven, die vieze profiteurs van de rand hebben geen recht op mijn belastingen.

  Of eigenlijk, nee, nu ik eraan denk: niemand heeft recht op mijn geld! Het moet allemaal naar mijzelf gaan! Ik ga ook op het Vlaams Blok stemmen, die schaffen dan alle belastingen af dat ik helemaal met NIEMAND moet solidair zijn!! Ha!!

  Kijk, daarom zag ik het niet zitten om te antwoorden. Er zijn uiteraard misstanden, en met drie kinderen ook op een vervangingsinkomen gevallen kan ik zeker met u sympathiseren, maar hoe een stem voor het Vlaams Blok ooit iets gaat oplossen, is mij een compleet mysterie.

 8. ik zeg niet dat het vlaams blok dit zal oplossen maar ik geef een proteststem omdat zij die niets hebben bijgedragen wel krijgen en degenen die bijdragen uitijndelijk wij vlamingen niets krijgen zelfs nog niet als bewezen word dat u niets meer mag doen ( wel zou willen ) zij kunnen maar krijgen dat is mijn probleem
  naast mij woont een poolse babe noot gewerk mag doppen als gezinshoofd (NOOIT GEWERK) spreekt zelfs geen nederland of frans enkel pools krijgt een inkomen wat even hoog ligt als het mijne en ik heb bijgedragen DAT VIND IK NIET KLOPPEN!!!!

 9. Zoek de denkfout:

  1) ik vind X verkeerd
  2) het Vlaams Blok zal X niet oplossen
  3) dus stem ik voor het Vlaams Blok

  Een Poolse zegt u. Zou het wel in orde zijn mocht het een Limburgse zijn? Een vrouw uit Antwerpen? Brussel? Luik? Amsterdam? Berlijn? Praag? Kinshasa?

  Of is het een algemeen principe, dat doppen enkel zou mogen voor wie al gewerkt heeft?

  Of is het zoals het Vlaams Blok vindt, dat mensenrechten ondergeschikt zijn aan het principe van Eigen Volk Eerst?

 10. Ja zelfs een poolse als ze haar heel leven had bijgedragen zoals ik geen probleem maar niet van ons geld.
  Verder nog wat u waarschijnlijk nog niet weet eens als u 65 bent en gepensioneerd met laat ons zeggen een pensioen van +/- 1500 € dan moet u er rekening mee houden dat als uw vrouw op pensioen gaat ze een deel van uw pensioen zullen aftrekken hoeveel weet ik niet dus voor wat hebben jullie dan bijgedragen voor de poolse babe die NOOIT BIJGEDRAGEN HEEFT of heeft uw vrouw ook niet bijgedragen ???

 11. Het zou me verbazen als die Poolse kan doppen zonder ooit gewerkt te hebben. Ze moet hier gewerkt hebben, en als dat niet lang genoeg was, moet ze in Polen gewerkt hebben, en daar afgedragen hebben.
  Alle burgers van de Europese Unie kunnen gebruik maken van onze sociale zekerheid, omdat wij, als we naar Polen of Nederland of Ibiza verhuizen, daar ook van de sociale zekerheid kunnen gebruik maken.

 12. gewerkt ze is vierentwintig jaar en woont hier al 8 jaar zonder werken u gelooft nog in fabeltjes ( wij wonen en worden bestolen in belgië word toch eens wakker ) ik denk dat er bij u niets aan te doen is zoals ik 20 jaar geleden geloofde toen ook nog in de politiek voor mij is die tijd door ik geloof ze niet meer zolang ik geen bewijs heb gehad.

 13. Dan krijgt ze stempelgeld als schoolverlater, zoals alle schoolverlaters in ons land.
  Jij wil dus dat onze jongeren niet kunnen gaan doppen als ze van school komen en niet onmiddellijk werk vinden.

 14. Boek : Brussel in de ban van het terrorisme
  Ground Zero Europa – de CIA Connectie

  Wanneer Kevin Winters door een chatvriendin uit Belgrado op de
  hoogte gebracht wordt van een dreigende en naderende terroristische
  aanslag door een extreme groepering en dit op de luchthaven van
  zaventem, kan hij nauwelijks zijn oren geloven. Maar wanneer hij
  ater verneemt dat een aanslag gepleegd zal worden als afleiding
  voor een geplande gijzelijng binnen de Natogebouwen en dit tijdens
  een antiglobaliseringsbetoging in de straten van Brussel, dan
  besluit hij binnen zijn kennissenkring advies te vragen.
  Zijn entourage schildert zijn verhaal als ronduit belachelijk en
  verzonnen.

  Maar wanneer zijn vriendin hem bij hoog en bij laag overtuigt van
  betrokkenheid van de CIA en de Amerikaanse regering bij de
  aanslagen op de WTC-torens en andere aanslagen binnen Europa en hem
  een diskette toestuurt via DHL met de nodige bewijsvoering, besluit
  Kevin de Ambassade van Amerika te Brussel in te lichten.

  Voor Kevin het degelijk beseft stort zijn wereld in en zit hij in
  een dodelijk kat-en-muisspel waaruit ontsnappen onmogelijk is. Eén
  voor één worden de getuigen van zijn verhaal uit de weg geruimd. Er
  rest hem maar één uitweg. De diskette met de nodige bewijzen
  ophalen bij DHL voor de Amerikaanse Staatsveiligheid hem kunnen
  onschadelijk maken en dan onmiddellijk de Belgische autoriteiten
  inlichten.

  Een ware veldslag in de straten van Brussel volgt en na een tocht
  vol beproevingen bereikt hij uiteindelijk de bevoegde instanties.
  Deze blijken echter weinig geloof te hechten aan zijn verhaal.
  Ondertussen bereikt een vliegtuig met een zelfmoordcommando de
  luchthaven van Zaventem.

  Wanneer tienduizend betogers getuigen zijn van een ware ravage en
  er honderden slachtoffers vallen, besluit de Belgische regering in
  te grijpen. Een andere commando is ondertussen binnengeraakt in de
  hyperbeveiligde Nato. De wereldtop is aanwezig en de zitting van
  de Algemene Vergadering kan beginnen. Een confrontatie die niemand
  onberoerd zal laten volgt snel. Brussel en Europa zullen bloeden.
  Een doofpotscenario dringt zich op. Onze Belgische regering staat
  klaar.

  Niets is wat het nog lijkt.

  =============================================================

  Teken in en ontvang als eerste een gesigneerde exemplaar voor hij
  in de winkels verschijnt.

  =============================================================

  Ik bestel hierbij ……….. exemplaren van “de Cia Connectie”
  aan de prijs van 21 euro/stuk (verzendingskosten inbegrepen)

  Firma
  :………………………………………………………………………..
  Naam
  :………………………………………………………………………..
  Adres
  :………………………………………………………………………..
  telefoon
  :…………………………………………………………………….

  *NIET* terug te mailen naar :
  comment_spam@sucks.com

Reacties zijn gesloten.