Doe mee met de conversatie

10 reacties

 1. Normaal krijg je breedband pas terug als je op 98% van je maximum toegelaten totaal- of upload- volume zit. 🙁

 2. Graag had ik eens geweten van wat die upstream afhankelijk is? omdat deze namelijk serieus op mn systeem begint te werken. dit is al de tweede maal in juli dat ik op die f*cking smal band sta!!! thx

 3. Negen kansen op tien is dat omdat er ergens een kazaa of gelijkaardige open is blijven staan.

  Of omdat een anders oort server (ftp of http) (eventueel via een dyndns-ding) toegankelijk is voor de buitenwereld.

  Of omdat er gewoon heel veel met de hand ge-upload wordt, maar dat is bijzonder weinig waarschijnlijk.

 4. Installeer eens het programma Telemeter 3.0 van op http://www.telemeter.be/

  Dan kunt ge het een beetje in’t oog houden. En als je toch nog om onverklaarbare redenen op smalband wordt gezet, bel naar de Telenet klantendienst, er is naar’t schijnt iets mis bij sommige mensen, en’t ligt aan Telenet zelf.

 5. Hallo, sinds een paar weken kamp ik met een probleem met telenet. Ik word steeds op smalband gezet omdat ik over de limiet van mijn upload ga. Ik ben ten einde raad omdat ik echt niet zou weten hoe ik aant zo getallen van upload kom. Momenteel zit hij aan 4,39 gb upload. Ik heb geen kazaa, limewire,… dus daar zal het ook al niet aan liggen. Iemand een idee wat mijn probleem zou kunnen zijn?

  Vriendelijke groeten, Michiel

 6. NetLimiter is wat je nodig hebt. Het is een netwerk monitor die alle traffic van en naar je PC in de gaten houdt en opslaat. Je kan zien welk programma wanneer hoeveel gedownload heeft, en per programma snelheidslimieten instellen. Hiermee kom je zeker en vast te weten wat er met je bandbreedte gaat lopen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.