Foto’s

Vooreerst: proficiat aan Bruno voor zijn foto van de dag, al begrijp ik niet waarom niet meer van zijn foto’s minstens bij de selectie van de dag geraken—de draken die daar soms tussen staan…

Enfin ja. Geen foto’s meer van de Gentse Feesten voor mij, ik geraak met de beste wil van de wereld niet meer uit de zetel.

Ik weet nog één bijzonder goede foto zijn: de dinsdagochtend tussen zes en acht uur (afhankelijk van het weer), een breedhoekopname van de laatste die-hards die op de Vlasmarkt in een veld van plastieken bekertjes aan het dansen zijn.

Maar ik vrees dat ik zelfs die niet zal kunnen gaan pakken.

Manneken ik voel mij slecht.

Één reactie op “Foto’s”

  1. Pingback: xii | 12

Reacties zijn gesloten.

Foto’s

Ik ga al mijn moed bijeenrapen, een paar pijnstillers pakken, en eens aan de achterkant van de straat naar de tuin van het MIAT gaan.

Zien of er daar meer beesten zitten dan bij ons in de tuin.

Yay! Op safari!

Ah ja, en ondertussen heb ik op photo.zog.org de archieven wat anders ingedeeld. ‘t Werd een beetje zwaar, met alle beelden rechtstreeks op de overzichtspagina, en dus vandaag: enkel titels / datum/ categorieën. En het zijn nu ook maandelijkse in paats van wekelijkse archieven.