Nog links

Twee van mijn hobbies in één: Insect & Arthropod Origami. Magnifiek schoon. [via BoingBoing] En ook wel: here comes the science.

En conclusion Mesdames les Japonaises… faites des gosses, ça vous ira mieux…

Featuring 256,027 unique pictures of 2,401 female celebrities, totalling 50.25 GB. (5,219 new pictures added within the past 5 days)

De droesem van het internet: Stormfront White Nationalist Community. Een mens houdt het niet voor mogelijk dat dat allemaal ernstig bedoeld is, maar ik vrees ervoor. Met interessante weetjes als Hoe herken je een jood (“een paar uitterlijk kenmerken van blonde joden op een rijtje gezet”).

En van dezelfde orde: het behoorlijk ironisch genoemde Volkermord. Duizenden en duizenden foto’s. The mind, it boggles.

2 reacties op “Nog links”

  1. Zij hebben een hogere PageRank dan ik 🙂

    En toen ik net ging kijken, waren er op het forum alleen al, op dat eigenste ogenblik 520 mensen actief, dus één of twee bezoekers mer of minder gaat niet echt uitmaken vrees ik.

    Vrije meningsuiting, vermoed ik. Al is het wel serieus op het randje ervan.

Reacties zijn gesloten.

Nog links

Reuzenpissebed! Altijd fijn om terug te zien, en ik had hier al ooit eens wat foto’s gezet, maar Wikipedia heeft sinds een paar dagen een entry erover. Wijs.

Spelletjes: ik ben even binnen en buiten gesprongen bij The Sims 2, maar ‘t ziet er te moeilijk uit om zo in de rapte eens te bekijken. Daarentegen wel goed om in de rapte te bekijken: N, van Metanet Software. In de traditie van Lode Runner, maar dan met echt physics. Honderd en één manier om op een gruwelijke manier dood te gaan!

En van spelletjes gesproken: my latest poison is Zuma. In die mate zelfs dat ik Zuma Deluxe heb aangeschaft. En vastzit op level 8 voor het moment. Gr.