Tweetalig

Tada! Sollicitatiebrief (e-mail) verstuurd naar het Europacollege. Met CV, en met een summiere en oppervlakkige kritiek van www.coleurop.be.

In tengels en in tvlaams.

En dan is het nu afwachten dus. Ik ga geen andere werken meer aanschrijven. Er was er nog een ander, maar daar zochten ze mensen met een zeer welbepaald universitair diploma dat ik niet heb, en geen uitzonderingen whatsoever, en dus moet ik er niet aan beginnen hebben ze me gezegd.

Maar dat is niet waarom ik niets anders zoek voorlopig. Ik heb zo’n gevoel van Coleurop or bust! Of, positiever: ik heb niet meteen een afgrijselijk slecht gevoel over de afloop.

Anders was ik er overigens niet aan begonnen, zo eerlijk ben ik wel met mezelf.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.