Vijftv

Via Sabine in de commentaren op Days our Lives / De dingen des levens te weten gekomen: nieuwe zender op til, en wel: Vijftv.

5tvgroot_1 Goed nieuws, want ze gaan voor de meerwaardezoeker. Een beetje zoals VT4 in de tijd, en ook uit dezelfde stal trouwens (SBS Belgium)

Vijftv gaat dagelijks rotvaste afspraken bieden aan de kijker. Er zullen geen verrassingen (zoals plotselinge programmawijzigingen) gebeuren. Eén van de afspraken moet de soap ‘De Dingen des Levens’ worden, dat tot 3 september op TV1 te zien was. Dat programma krijgt vanaf 1 oktober een plek omstreeks 17.00 uur, gevolgd door het kookprogramma ‘Met Peter en Zout’ (met Peter Van Asbroeck) dat rond 18.00 uur wordt uitgezonden. Dan volgen de talkshow ‘Oprah’ (18.30), de komische reeks ‘The Nanny’ (19.15), de live opgenomen talkshow ‘Vijf op Vijf’ (19.45) en de zedenkomedie ‘Sex and the City’ (20.30). Om 21.00 uur volgen dan elke dag andere invullingen. Maandag zijn er de reeksen ‘Crossing Jordan’ (21.00) en ‘Karen Sisco’ (21.45). Dinsdag is er een waar gebeurde film, woensdag een tv-film en donderdag de series ‘Alias’ (21.00) en ‘Monk’ (21.45). Vrijdag is er plek voor ‘de betere film’ zoals ‘Chocolat’ en ‘Sense and Sensibility’. In het late avondblok vanaf 22.30 uur komen de magazines aan bod. Maandag is er een magazine dat ingevuld wordt met aangekochte kwaliteitsreportages, dinsdag is er het eigen magazine ‘Weg met Kids’, woensdag (en zaterdag in de vroege avond) staat ‘Annick & Angélique’ op het menu, terwijl donderdag het magazine ‘Moeders en Dochters’ wordt uitgezonden. Vrijdag is er de reportagereeks ‘Bridezillas’. De weekavonden worden afgesloten door de talkshow ‘Dr. Phil’. In het weekend worden vooral aangekochte serie uitgezonden, aangevuld met Nederlandse programma’s. Zaterdag is er ‘De Dingen des Levens’ (17.00), het Australische kookprogramma ‘Surfing the Menu’ (18.00), de herhaling van het magazine ‘Annick & Angélique’ (18.30), het Nederlandse magazine ‘SamenWonen’ (19.15), en de reeksen ‘Scrubs’ (19.45), ‘Joan of Arcadia’ (20.00), ‘Ed’ (21.00) en ‘Strong Medicine’ (21.45). De zaterdag wordt afgesloten met een tv-film (22.30). Zondag start de dag met ‘Melrose Place’ (17.00), gevolgd door ‘Ruby Wax Meets…’ (18.00), en de reeksen ‘Summerland’ (18.30) en ‘Whoopi’ (19.15). Dan volgen de reportagereeksen ‘Little Miracle’ en het Nederlandse ‘Ton’ (met Ton van Royen) (20.00). Tenslotte is er een aflevering uit de filmreeks ‘Columbo’ (21.00) en de reeksen ‘Good Girls Don’t’ (22.30) en ‘Moonlighting’ (23.00).

Geen dingen waar ik echt op zit te wachten of die ik nog niet gezien had, maar dat ze Alias en Monk, en Moonlighting en Columbo uitzenden pleit helemaal voor hen.

9 reacties op “Vijftv”

  1. We zijn tegenwoordig zo al echt “spoilt for choice”, vind je niet? Ik kan nu al niet meer volgen wat ik eerst wil zien, en nu nog een zender erbij? Mmm, can’t wait! Reruns van Moonlighting, dat ik dat nog mag meemaken!

  2. ik vraag mij af of summerland terug op vijftv gaat komen ? gaan jullie dan seizoen 1 nog eens uitzenden of zal het seizoen 2 al zijn ?

    vriendelijke groeten
    lavinia

    alvast bedankt

  3. Ben ook volledige fan van Summerland en zou graag willen dat dat terug komt. De serie is gewoon bangelijk. Er zijn zeker meerdere mensen die het goed vinden

Reacties zijn gesloten.