Referrers

Ik dacht, ik kijk nog eens in mijn eigen navel. Of meer specifiek: naar de referrers van mijn weblog. Zien hoe mensen hier terechtkomen. Dat was al weer eens lang geleden.

De vreemdste dingen. Veel Google en andere zoekdingen en zo, maar ook dingen als een verwijzing naar Johann Gambolputty(etc.) op een discussieforum op de officiële website van Chuck Palahniuk, of dat ik tussen een resem citaten over kunst sta bij Saskia Scheltjens.

Ik voel me helemaal vereerd dat

De SB-29 doet geen TTL met de D70, maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben er machtig content mee.

in één adem met Wittgenstein vernoemd wordt 🙂

Zeer vreemd allemaal.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.