Win some, lose some

Verloren sinds 1 januari:

 • meer dan een halve meter haar
 • collega’s
 • mobiliteit
 • de achterkant van twee ruggenwervels
 • ongeveer 50 kilogram

Gewonnen sinds 1 januari:

 • een tuin
 • de kunst van de zelfsondering
 • een fototoestel
 • twee kilo metaal in mijn rug
 • een zoon

Geen slechte ruil, me dunkt.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

 1. Vooral die 50kg vind ik wel knap. Was dat bewust of eerder als gevolg van uw rug? (misschien geen etenslust meer door pijnstillers, ik gok maar iets). In ieder geval, chapeau 🙂

  Trouwens, even over zondag: sorry als ik misschien wat vaak op de klok en op mijn papierke heb gekeken, maar ik had schrik om de trein te missen 🙂 Ik vond het echt heel gezellig, en we moeten dat zeker nog eens overdoen, en dan kom ik met de auto. Merci voor de gastvrijheid! X)

 2. Ik lag in het hospitaal, ze hadden me gezegd dat ik best wat zou vermageren (ahem) voor mijn rug, en het eerste avondmaal dat ik binnen kon krijgen waren boterhammen met vleessla en mayonnaise en limonade.

  En toen had ik zoiets van what the fuck? en ook wel zoiets van nurse! roep eens rap een diëtist dat ik hier wat gezonder eten kan krijgen!

  En voor de rest is het een kwestie van gewoon minder eten en vooral beter eten. Geen twee keer bijpakken. Geen suiker eten als het te vermijden is. Nog meer fruit. En zo.

  Voor klok papier: been there, done that 🙂
  Volgende keer beter, en merci voor ‘t langskomen.

 3. Amai, 50 kilo. Ik ben wreed jaloers. Niet op de reden waarom, uiteraard. Ik zou misschien ook zo eens een statistieksken moeten maken, maar ik vrees dat er niet echt veel spectaculairs gebeurd is de laatste 6 maanden. Ach, misschien ook maar goed.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.