Links du jour

Voor wie niet genoeg schuldgevoelens zou hebben: slachtoffers van de handkar. Awwwww…

Décidément de mauvaise foi: George W. Bush’s CV.

Eerste prijs beste eulogie/anecdote Christopher Reeve: Design by Fire (of all places). Wie zou het ooit geloofd hebben? Superman is gestorven aan een doorligwonde.

Fun but not free: the true cost of digital photography. Jajajajaja, we weten het ondertussen. En ik ben het er niet mee eens dat de premisse iets unieks aan digitale fototoestellen is: vijftien jaar geleden waren er ook mensen die dure machines kochten in de veronderstelling dat ze betere foto’s zouden krijgen. En waar digitale fotografie pas echt een poaradigm shift teweegbrengt is niet in de techniek, maar in de lengte van de feedback loop. Waar men vroeger een cyclus had van dagen of weken tussen foto nemen, ontwikkelen afdrukken, beoordelen, is dat nu seconden of uren. Met andere woorden: met een digitaal toestel kan men veel en veel sneller een goeie fotograaf worden.

Bonsai.

GMail Drive= a Shell Namespace Extension that creates a virtual drive in the Windows Explorer, allowing you to use your Google GMail account as a storage media.

En a propos: kan ik nu echt niemand nog een plezier doen met zo’n GMail adres?

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Is meneer Superman echt dood? Dorie, vond dat echt een moedig man en hij heeft heel wat gedaan voor nog meer van die moedige mensen in een rolstoel. Echt jammer dat hij gestorven is. 🙁

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.