Disconnect

De jury in Idool 2004 en de mensen aan de andere kant van de tv zitten weer in parallelle universa.

‘t Was deze week de beurt aan Laura om eruit geduwd te worden: zij heeft dat niet slecht gedaan, maar werd aan honderd per uur afgekraakt.

Wouter was niet zó goed, heeft zijn tekst verkeerd gezongen, de orchestratie was vond ik niet goed, hij zong vaak wat zwakjes onder het orkest door, maar hij werd wel tot boven de wolken opgehemeld door de hele jury.

Maar goed. Born was uitstekend, en Sandrine uiteraard ook wel. Joeri werd zoals wel vaker het geval is, in het midden van zijn nummer genekt door de mixeerman die de muziek weer veel te luid gezet had, maar was in het begin en op het einde magistraal goed.

Laura naar huis zeker?

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Sandrine vond ik ronduit saai. Joeri was een verfrissende errmm verademing. Inderdaad niet altijd even toonvast, maar doodeerlijk, en hij gaf niet het commerciële preppraatje dat de andere kandidaten weer opdreunden.

    En ze mogen er inderdaad ne keer nen deftigen klankman opzetten, en camerakiezers in de regiekamer. Ze verwachten nog steeds dat de kandidaten de camera volgen ipv ommegekeerd.

  2. Op stemgebied kan niemand aan Sandrine (Punt uit) of je het nu wil of niet. Het is natuurlijk wel zo dat de Jury het stilaan in handen begint te nemen, en duidelijk gaat selecteren. Laura moet er deze week zeker uit…
    Ik weet niet in welke studio’s deze uitzendingen worden opgenomen (zeker niet in de medialaan) maar VTMa heeft nu eenmaal niet zo’n ervaring met show van deze grote. En jammer genoeg : de artiest moet de camera volgen

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.