Litteken

Bon, het is de afgelopen uren al het hele internet doorgestruind, dus ik moet me niet inhouden uit angst dat mijn server plat zal liggen: de borst van Tara Reid.

Tara wie? Euh, dedie met haar orgasme op American Pie I waardat die gast dat boek voor gekregen had van zijn oudere broer met die orale seks, weettenog.

Het kon tellen qua synchroniciteit: vanmorgen op E! (ja, krijgen wij ook ondertussen op de kabel, in time share met Discovery en VijfTV) was r een programma over de carrière van mevrouw Reid.

Ze is nog geen dertig, en is al twee keer een has-been geweest, tss. Ze heeft in films gespeeld van de Coens en van Robert Altman, en dus ook in American Pie I en II en een hoop andere nonsens die ze wellicht graag zo snel mogelijk weer vergeet.

En vanmorgen werd ik dus wakker met haar borsten in mijn aggregator. In hoge resolutie. Ze heeft een wardrobe malfunction gehad, en voor zover uit de reeks foto’s op te maken, was er weinig niet-intentioneel aan: er is zelfs even een make-upman aan te pas gekomen, en dan zijn ze gewoon verder blijven foto’s nemen van Tara’s weinig smakelijke mammale protuberansen.

Nee serieus. Dit is toch niet meer goed gedaan te noemen?

Tara_reid_p_diddys_ball_25b

Niet alleen worden de goede borstprothesen tegenwoordig langs de navel ingebracht, niet alleen ziet dat litteken er veel te groot en te onregelmatig uit, niet alleen ziet de hele tepelhof er genecrotiseerd uit, maar het lijkt wel alsof ze begot striemen op haar borsten heeft van de prothese.

Eikes bah! Vies!

Weg borsten van Tara Reid! Hier, snel een on-topic foto van Sarah Michelle Gellar om mijn netvlies weer proper te krijgen!

Sarahmichellegellaresquireuknov2004hq12b

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.