He bah

Bepaald vies: kijk eens links onderaan hier en vergelijk met deze pagina hier.

Some people have no shame.

update voor mocht het niet duidelijk zijn: dat mens van die website heeft mijn foto’s van sluipwespen gepikt, grr. Eigenlijk nog slechter dan gepikt, gehotlinked, dus ‘t is te zeggen gewoon op haar pagina gezet maar eigenlijk gelinkt naar mijn website, zodat ik betaal voor elke keer dat die beelden op haar site bekeken worden.

Ik heb ze een vriendelijk mailtje geschreven om te vragen die dingen ervan te halen, en als ze daar niet op antwoordt, flik ik haar een goatse.

En helaas nee: ik kan geen mod_rewrite shenanigans bewerkstelligen. Gr.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.