Stomme Actimel-reclame. Gepikt van Everything

Stomme Actimel-reclame. Gepikt van Everything You Always Wanted to Know About Sex But Were Afraid to Ask. En Sandra vraagt zich af of er nu nog genoeg huisvrouwen wakker zijn die Ajaxreclame kunnen appreciëren.

Dju! En weer weer die stomme reclame van Belgacom over het feit dat “een half uur bellen goedkoper is dan een zak chips als je belt van vaste lijn naar vaste lijn”. Never mind de generische antwerpse/brabantse trien “schoeën jonges, amaaai!”, gewoon het feit dat ze mij doen nadenken over de prijs van het gesprek is zó verkeerd! Voor mij is een zak chips iets dat geld kost, en een telefoongesprek een commodity, waar ik mij, ongeacht de duur, gewoon niet van afvraag hoeveel het kost.

En nu doen ze mij niet alleen denken aan de prijs, maar ook nog eens aan het feit dat het van een vaste naar een niet-vaste lijn nog eens duurder zou kunnen zijn dan een zak chips!

Hoe dom zijn die mensen eigenlijk?

Één reactie op “Stomme Actimel-reclame. Gepikt van Everything”

  1. Wat vinden jullie overigens van de kwaliteit van de chips de laatste tijd? ‘Croky Rock Salt’, beweerdelijk ‘thick tasty slices’, lijken alvast nergens op.
    Overigens een interessante trivia-rondvraag die ik misschien wel elders lanceer: kent iemand nog ‘tuba’s’, die pittige pijpjes-chips met bieslook van Smiths (nu Lays blijkbaar) – voor mij het lekkerste zoutje in de handel ooit, maar helaas geen lang leven beschoren waren?
    In dezelfde orde van ideeën: wie herinnert zich nog de ‘Big’-sandwich van de Quick, waarvan ik er menig heb binnengespeeld eind jaren tachtig, condiment mij thans helaas niet meer bekend?

Reacties zijn gesloten.