Sisser

“Hallo ik ben Geena Liesssssa en ik daag je uit”–aaargh! Ik ben al lang content dat er dertigduizend mensen hun poot onder de stop-met-roken-site gezegt heeft, dat we van dat ergerlijk spotje af zijn.

Om tien over acht op één, weet het journaal me te vertellen, zal mevrouw Lisa in bodypaint van omroepster doen.

Ik heb iets anders te doen, sorry. Ongetwijfeld een onnoemelijk innemende persoon met heel veel vrienden die haar op prijs stellen, ons Geena: sympathiek, vriendelijk, gedienstig, vaak proper gewassen, goed voor kinderen en dieren—maar ze werkt zó op mijn zenuwen!!

Ik krijg er altijd, ten onrechte ongetwijfeld, de indruk van dat ze rondparadeert met de gedachte van “kijk eens hoe mooi en interessant en geëngageerd en fantastisch getalenteerd ik ben”. Nee, ik krijg er eerlijk gezegd het vliegend van.

3 reacties op “Sisser”

  1. Ik heb gekeken. Er was niets te zien.(ze zat de hele tijd met haar armen voor haar lichaam) De bodypaint was ook erg slecht gedaan.

  2. Ik heb het niet gezien, maar ik had wel een glimp bodypaint gezien. ‘t Was zelfs niet gespraypainted dacht ik, gewoon penseelstuff? En op het nieuws was er dan blijkbaar meer te zien: daar was een heel shot waarbij ‘s uffrouws borsten in de spiegel te zien waren.

  3. Tja, armen voor haar lichaam…
    Die kleine tepelglimp was inderdaad niet echt om over naar huis te schrijven.
    Als ik om Geena gestopt was met roken, ik zou me bekocht voelen en terug beginnen. Tsss

Reacties zijn gesloten.