Van Geek Dinner

Ik zou eigenlijk wel graag geweest zijn naar die geek dinner. Niet dat ik mijzelf meteen als een geek zou omschrijven, maar eigenlijk vooral omdat ik machtig benieuwd ben naar de mensen achter de weblogs.

Lang geleden toen ik een andere mens was, zonder vrouw en kinderen, nog arroganter dan nu en vooral: ongehinderd door enige vorm van sociale intelligentie, heb ik ooit ook eens iets dergelijks gedaan. Een get-together van IRC-mensen. Uit, als ik me niet vergis, #europe.

Het is me niet goed bevallen.

Bleek dat tussen de mensen van #europe ook een paar meiden zaten die me in het echt ook kenden. Enfin ja, dachten te kennen, meenden te kennen, of toch minstens een indruk hadden opgedaan over me: ik was die weirdo die altijd met een zwarte mantel en een arafatsjaal in het auditorium zat, en dan met een houding van hier tot in Timboektoe naar het examen kwam.

Tot vandaag weet ik niet wat er precies aan de hand was, maar ik herinner me van die avond vooral dat die twee meisjes precies heel erg boos waren op mij. En dat ik een paar uur lang actief wenste dat ik dood was 🙂

Maar goed, dat was dan en dit is nu. En ik zou ze echt wel eens willen in ‘t echt zien, de mensen achter de URL’s. ‘t Zal voor de volgende keer zijn!

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Ik ben er zelf nogal skeptisch over dat zo’n meet van mensen die alleen gemeen hebben dat ze een weblog hebben een goed idee is. Ik zou niet perse webloggers willen ontmoeten (en zeker geen Nederlandse welogggers) maar die mensen achter de weblogs die ik ook echt lees…

    Meets van groepen die meer gemeen hebben kunnen echter zeer goed zijn; zo ben ik eigelijk ook mijn partner tegengekomen…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.