Geek dinner

Allen daarheen!

Hallo iedereen,

bij deze wil ik een voorstel doen om een geek dinner te organiseren in Gent.

Wat?
Een Geek dinner is een samenkomst van geeks (bloggers, podcasters, fotobloggers… geeks dus) die samen een hapje eten. Elke deelnemer betaalt zijn eigen verbruik.

Wie?
Een geek dinner gaat meestal uit van een aantal personen die “organiseren” en die elk een oproep doen via hun eigen medium (blog,
podcast…) naar hun eigen lezers/luisteraars. Het initiatief gaat dus uit van meerdere personen, zonder dat er ÊÊn iemand de hoofdrol speelt.

Waar?
Ik stel woensdag 19 januari om 19u30 voor, in de Backstage (St-Pietersnieuwstraat 128) te Gent. Deze zaak is gelegen schuin tegenover de Vooruit, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met voldoende parkings in de buurt. Voor niet Gent-kenners, zie pdf ligging Vooruit in bijlage voor exacte locatie.

Procedure:
Ik mail dit voorstel naar een aantal geeks.
Wie mee wil organiseren zou ik willen vragen om mij een mailtje te sturen ter bevestiging, zodat ik een overzicht heb van wie mee wenst te organiseren en dit ook geblogd kan worden door/naar iedereen.
De mede-organisatoren plaatsen deze boodschap op hun eigen blog/podcast/fotoblog en vragen aan hun lezers om een seintje te geven indien men komt (zodat we een tafel kunnen reserveren in de Backstage).
Op basis van het aantal reacties reserveer ik tegen 17 januari bij de backstage.

Geleerd van Robert Scoble (http://radio.weblogs.com/0001011/):
Hoe meer organisatoren, hoe groter de kans dat een geek dinner succesvol wordt.

Ik hoop dat een aantal onder jullie zin hebben om een Geek dinner te organiseren/bijwonen.
Ken je nog iemand die ontbreekt in onderstaande lijst, geef deze boodschap dan zeker door.

Als er nog vragen zijn,
geef me dan een seintje.

Doen zeker mee (en publiceren):
Cindy De Smet
Erwin Van Hunen

Voorstel verzonden naar:
John Baeyens
Luc Van Braekel
Peter Forret
Tom De Bruyne
Eugeen Vrints
Michel Vuijlsteke
Karel Uyttendaele

/Cindy&Erwin
(www.smetty.be / www.dopplerradio.net / www.pmalog.net)

Ik kan er niet zijn wegens prior engagement en dat ik nmbs-gewijs niet tussen 19u en 19u30 in Gent geraak, maar laat dat de pret niet drukken, geheel in tegendeel zelfs 🙂

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. nou, ‘t zal er daar nogal fijn aan toegaan. allemaal mensjes met dezelfde interesse sfeer, dezelfde streek (genomen dat het internet and beyond is) en dezelfde hobby! cool dude!
    Djeezes, nerds! 🙂

    (ik reken mezelf er niet bij, maar dat is volgens mijn omgeving omdat ik in de ontkenningsfase zit. Wederom volgens hen. 🙁

  2. @wannes: ‘t is ook altijd wat hÊ. Toen ik eens verslag uitbracht van een Biztribe-meeting in Gent ( http://lvb.net/item/458 ), waar mensen met verschillende interesses en van verschillende pluimage samenkwamen, las ik ook reacties over “nutteloze onderonsjes”. Nu het mensen zijn met dezelfde hobby, is het te nerdy. Tja, de echte nerds zijn diegenen die altijd excuses vinden om niet uit hun kot te moeten komen, ook al zitten ze in een ontkenningsfaze 😉

    Waarom zou je niet eens afkomen, gewoon om te zien of jouw ontkenningsfaze terecht is of niet?

  3. @lvb: tot mijn grote spijt kan ik echt nie afkomen: zoals de meeste studenten van het hoger (al dan niet universitaire) onderwijs zit ik op 19 januari midden in mijn examens. Helaas. Een week later en ik was misschien wel eens afgekomen. Want al bij al moet ik onderhand eens wat -ahum- goeroe’s leren kennen die me wat praktische lessen kunnen geven in geekstuff… En ik denk dat ik er daar wel enkele kan aantreffen 🙂

  4. Pingback: B.V.L.G.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.