Niet altijd armoe

Kom het tegen: juist naast de deur van waar ik werk is er een goed restaurant!

Gisteren gegeten: gerookte paling met een tomatensorbet en een espuma van bloedsinaasappelen (met een Hommel van Brouwerij Van Eecke uit Watou), daarna gebakken lotte in een kring van zwarte inktvissaus, met ravioli’s opgevuld met wintergroente (met Westmalle Tripel) en als dessert een roulade van vanillebavarois en mangogelei, met een huisgemaakte cocosijspraline (met Duchesse de Bourgogne van Timmermans).

Niet slèkt.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. jeezes en geen foto daarvan. als ik dat lees begin ik te watertand. ik eet hier imitaties van frieten en dergelijke meer. ik zou vechten voor een kotelet met schorsenere of spinazie. niet dat ik honger lijdt, het is eerder hunkeren naar vlaams eten

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.