Blogribben

Van ribben daarnet: ah, zó ziet die mens eruit in ‘t echt!

‘t Is maar om te zeggen dat het wel fijn was, en dat de afwezigen ongelijk hadden.

Ik dacht nog foto’s te maken, maar uiteindelijk heb ik na een paar mijn machine weer weggestoken: ik voel mij niet zo op mijn gemak al rommelend in mensen hun privacy.

Ik heb onder veel meer bijgeleerd dat Steven niet bang is om cake bij een glas witte wijn te vragen. Dat Ilse graag cake bij haar witte wijn heeft. Dat Hugues véél groter is dan Luc. Dat een derde van de aanwezige rokers eigenlijk net die dag gingen stoppen met roken. Dat Maarten dingen weet die hij niet mag zeggen. Dat Vincent een lid van dezelfde ex-werkgeverdiaspora is als Steven. Dat ik niet de enige ben om weblogs te hebben waar niemand mee te maken heeft en niemand te zien krijgt.

En dat het allemaal voor herhaling vatbaar is.

7 reacties op “Blogribben”

  1. Pingback: Blogologie
  2. Pingback: Blogologie
  3. Pingback: dominiek.be

Reacties zijn gesloten.