Tilde

In de rapte:

[update: ik wou niet kortaf overkomen hoor]

Typ wat je wil zeggen, als je deze wereld verlaten hebt, en je nog één iets mag vragen aan gelijk wie.
Nu content?
[update: ik heb eigenlijk niet zoveel vragen die ik zou willen stellen, en ik zou niet weten aan wie ik die dan wel zou moeten stellen. Ik voel me ook niet 100% op mijn gemak als ik vragen moet stellen aan mensen die ik niet ken, vooral dan vragen die ik zelf belangrijk vind. Ik zou wél graag, als ik de kans zou hebben, mensen als de paus (past or present) leren kennen, en ze dan veel vragen stellen. Maar één vraag, zo aan één iemand: niet meteen. Vandaar: “nu content?” aan de mens die me van de klif geduwd heeft. Of aan de chauffeur die me overreden heeft.]

Indien je de wereld kon herschilderen, wat zou je dan zeker veranderen van kleur?
Ik zou het niet weten!
[update: ik heb niet bijzonder veel last van kleuren die me tegensteken. Ik dacht eerst nog aan iets als “alle vlaams blokkers geel en zwarte strepen over het hele lijf”, maar dan kom je in dezelfde positie als Rome en de slaven in hun eigen kleur: laat ze vooral niet weten met hoeveel ze zijn en wie ze zijn, of het is om miserie vragen. En vandaar: “ik zou het niet weten”.]

Lijfgeuren, bloemengeuren, exotisch, koeienvlaai,… Wat ruik jij het liefst en heb je enig idee waarom?
Vers gebakken brood. Waarom? Geen idee.
[update: als de vraag was geweest “welke smaak heb je het liefst”, dan zou ik heelden panegyrieken kunnen geschreven hebben over camembert, maar neen. :)]

Droom je van een mooie toekomst? Wat wil je verbeteren aan het leven dat je nu leid? Of leef je nu al in een droomwereld?
Ik zou het eigenlijk niet weten. Ik denk dat ik het wel min of meer gaat zoals het nu gaat. Ik hoop dat het goed loopt met de kinderen in de toekomst.
[update: ik droom eigenlijk niet echt van een mooie toekomst, nee. Ik heb er min of meer vertrouwen in dat het allemaal min of meer wel zal loslopen.]

En stuur dit stokje door,maar je mag de vragen in geen geval veranderen!
Eum. Wie wil, mag het hebben.
[update: ik kreeg het van alhier, maar ik wil er niemand mee lastigvallen, want ik vind ‘t zo geen goeie :)]

2 reacties op “Tilde”

  1. Nou nou Michel, ik weet niet van wie je dat ding gekregen hebt, maar die persoon moet ofwel heel hard tegen uw hoofd (of rug, nog erger) gegooid hebben ofwel ne serieus vuile stok gezwierd hebben.
    Zo kortaf en zo bot…
    Of moet er nog gelevelled worden vandaag?

    Hehe, jammer dat ik gestopt ben met mijn blog (trendsetter eh, voor Dominiek) anders had ik er graag een epistel over geschreven!

Reacties zijn gesloten.