And so it begins

Niet dat het onverwacht of echt vervlend is, maar toch… het doet maar raar:

Flickr

Trouwens, ‘t schijnt dat My Yahoo! niet eens zo slecht is. Ik zou het wel eens durven evalueren, wie weet is het… aargh! No! That way madness lies! Ik laat mij doen door de reclame!

 

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Als reclamebeest kan ik je wel dit vertellen: reclame is geweldig! Vier jaar studeren had ik voor nodig, maar nu besef ik het ten voeten uit. Waarom kopen mensen rommel, gadgets, nutteloze prul, scheten in een fles? Reclame.
    Waar gaat (bijna) het meeste geld van bedrijven naar uit? Reclame.
    Waar ga ik werken? Reclame! πŸ˜€

  2. Ik ben al jaren een trouwe MyYahoo! gebruiker, en ik vind het gewoon gewaldig. Zeer functioneel, alles mooi op een plek, super stabiel (unlike Hotmail/MSN in mijn ervaring…), cross platform (hebben een messenger voor linux!), en meer van dat moois. Ik ben content dat Flickr nu ook als een Yahoo-portlet beschikbaar wordt… makes my life easier…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.