Hype

Theh. Ik kan me inbeelden dat Steve Jobs van Photostory zowat the second coming zou maken.

Is ondertussen al uit van ergens vorig jaar, is uitermate geschikt voor wat ze zeggen—eenvoudige show and tell—doet dat bijzonder zeer goed, maar horen we er nog iets van?

Ik wou dat de ontwikkelaars wat meer zouden uitweiden over de artificiële intelligentie die erin zit: hoe het ding automatisch en redelijk goed “areas of interest” kan identificeren en dergelijke.

Kijk, vliegen.

Update: Codecs, altijd iets. Versie in andere codec. Niet dat het wereldschokkend is of zo, gewoon, ik denk dat het dat Dashboard in de nieuwe osx is dat mij zo tegensteekt van hype.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. “This file may not play correctly because it was compressed by using a codec that is not supported.” weet Microsoft Windows Media Player (op mac) mij te vertellen (en ik heb de meest recente versie). Tsja, dan moeten ze hun eigen product eerst maar *volledig* ondersteunen zeker?

  2. Op Mac kan je het show&tell aspect (denk ik) terugvinden in iLife, ttz iMovie en iDVD. Daar zit ook spul in om fotoslideshows met overvloei & muziek & pan/zoom te maken.

    @Bruno: tja. Dit zegt VLC: “main error: no suitable decoder module for fourcc `WVP2′.” Ik krijg wel de muziek te horen. 😉

  3. Ik krijg het ook enkel afgespeeld met Windows Media Player. Had nog nooit van de programma gehoord, maar dat zou wel nekeer handig kunnen zijn om de foto’s van ons jeugdhuis te projecteren zonder ons moe te maken.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.