Fantastisch

Ik ben ziek.

Griep of zo, of bronchitis, of wie weet wat: misschien één van de ziektes die de kinderen misschien wel gehad hebben en betrapt van één van de andere kinderen op school, of misschien gewoon iets dat ze doorgegeven hebben—ik zou niet weten waar ik het anders vandaan heb.

Normaal gezien zou ik gewoon verder naar het werk gaan, en dan wel zien hoe het uitdraait: in het slechtste geval is het pakweg binnen ne dag of twee niet verbeterd, en tegen dan is het toch bijna weekend.

Probleem is nu dat één van de symptomen is dat ik niéts meer kan uitbrengen behalve piepgeluidjes. En dat ik woensdag (morgen dus) in Polen geacht ben te vergaderen met allerlei mensen.

Dus dan maar besloten om thuis te zitten vandaag. Zien of het verbetert als ik rustig blijf, niet in de tocht zit, en misschien straks een warm citroensap met honing tot mij neem.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Dat komt ervan met al die vreemde beesten in je tuin… Beterschap! Bij de weg, ik heb die test gedaan hieronder (vorige post) en kreeg: Invalid result. Teveel tegenstrijdige antwoorden, hihi…

  2. Michel toch. Als je ziek bent, en het is nog maar negen uur ’s ochtends, dan hoor je nog aan het slapen te zijn, ipv voor je pc te zitten.

  3. @huug: duidelijk teken van onbewuste homofobie, me dunkt 🙂

    @i.: ha! zolang de hoofdpijn niet te erg wordt, werk ik gewoon verder. Normaal gezien zou ik gaan werken zijn, was het niet dat ik morgen echt wel in orde moet zijn.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.