Ochtendstond

Het is nog geen halftwaalf en ik heb er al een gevulde morgen op zitten… dat vroeg wakker worden heeft zijn voordelen.

Eerst naar de apotheker om medicamenten voor onze jongste gegaan (hij heeft och here een bronchitis), dan afgesproken met Dirk om naar de website van onze wijk te kijken volgend weekend, en dan naar de Fnac van webloggerken-kijk gaan doen (zie ook alhier, en het moet gezegd: het zag er een bijzonder ondankbare plaats en taak uit), ook in de Fnac mijn vader’s vaderdagcadeaus gaan halen die ik bij zijn verjaardagscadeaus kon voegen die hij nog niet gekregen had wegens in het buitenland, en dan mijn portefuille leeg gaan kopen bij de kaaswinkel.

We hebben thuis ook de zak met kleine legoblokjes uitgehaald, en ik heb met Zelie een gevangenis omgetoverd tot een gevangenis-met-dak, en haar onderwijl de principes van het sterke-muren-maken proberen diets maken—blokjes over elkaar laten gaan op de hoeken, zodat de muren niet loskomen, dat soort dingen.

En nu is het Trooping The Colours op de BBC.

En straks gaan we naar mijn ouders, de kaas opeten.

En morgen gaan we naar Oudenaarde voor feest.

En volgende week zit ik van woensdag tot vrijdag op onze campus in Polen.

Mijn boeiende leven, aflevering 1268 😀

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Pingback: volume12
Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.