Rob VTM

Goodbye & good riddance. Vanoudenhoven naar VTM. Fijne zaak: een mens die ik al een tijd niet meer afkan naar een zender die ik enkel per ongeluk bekijk.

The usual disclaimers apply, uiteraard: dat die brave mens ongetwijfeld een sympathieke mens is in ‘t echt, proper gewassen vaak, goed voor huisdieren en met kinderen, vrienden en kennissen die hem appreciĆ«ren zo ver het oog reikt—maar ik moest echt wurgen als ik hem de laatste jaren op den televies zag.

Altijd dezelfde shtick; altijd dezelfde voorgewende-of-toch-niet-incompetentie-of-is-het-stunteligheid, en akoord het heeft een paar keer goeie en fijne tv opgeleverdn lmaar godvernonde dat werkte op den duur op de zenuwen.

Kcheh.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Het komt allemaal inderdaad perfect uit. Zonder dat hij het zelf blijkbaar beseft (“(…)hij spreekt tegen dat zijn succes bij de VRT aan het tanen was.”), heeft het publiek een overdosis gekregen van zijn maniertjes gegeven.

    En net als Jacques Vermeire, zal hij zijn maniertjes nu elders proberen voorzetten, bij een publiek dat die maniertjes jaaaaaaaaaaren aan een stuk zal aanvaarden en er blijven mee lachen. Zoals dat publiek nog steeds kan lachen met Jacques Vermeire, met Gaston (& Leo), met Antwaarps Theater, etc…

    Des te beter voor hem, en voor het VTM-publiek. Des te beter voor ons.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.