Doorweekt

Ik heb normaal gezien geen last van de regen, maar zo zonder hoed is het toch maar een beetje nat.

‘t Was vanmorgen weer véél te laat: om klop zeven uur uit mijn bed gerold, nog juist Louis en Zelie kunnen aankleden, maar tegen dat dat gedaan was, moest ik mij al haasten om de trein nog te halen.

Waardoor ik geen tijd meer had om naar mijn hoed te zoeken (laat staan om Sandra te helpen het papier buiten te zetten) (al vrees ik dat daar in dit weer na nog geen tien minuten alleen maar proto-papier maché van overblijft).

Nu ja, ik ben tenminste deze keer mijn Cola niet vergeten.  

Straks op het werk: hopen dat ik een aantal Maleisische professoren kan strikken. Ik heb gezien dat er een hele hoop in het College aanwezig zijn, en ze zouden hun teksten op hun website moeten nakijken.

Daarnaast: verder werken aan de implementatie van een voorlopig CMS.

En (hopelijk) naar een call for tender kijken voor in het niet-zo-ver-als-Maleisië-maar-toch-noch-ver-genoege-Oosten.

En waarschijnlijk nog een hoop andere dingen.

Zazou zazou j’m’amuse comme un fou!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.