Gotcha, ya bastards

Eindelijk.

Zó zie ik ze meestal en nijp ik ze meestal ook fijn:

larves

Zaagwesplarves, zoveel was duidelijk, maar ik kon me niet veel voorstellen bij de volwassen beesten.

Dus heb ik er een stapel in een doos gestoken met wat blaadjes, de blaadjes ververst tot ze verpopten…

poppen

…en vandaag zijn er twee beesten uitgekomen. Bah, vieze beesten.

Vanboven bekeken:

boven

In vooraanzicht:

voor

Vanonder bekeken:

vanonder

Ik heb ze, moet ik toegeven, doodgemaakt na deze foto’s.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Zaagvlieg, zeggen ze daar ook niet ‘Daasvlieg’ tegen? Of is dat dan een ander beest? Ik heb nml. (vlgs. mijn ma) een steek gekregen van een ‘Daasvlieg’. Op mijn kuit. Amaai, jeuken, en al een week lang een rode plek zo groot als het deksel van een pot Nutella. (Een klein potje 😉 Smerige beesten idd.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.