Cataloog

Tiens, een programma dat ik niet kende en dat er hoegenaamd niet slecht uitziet, op het eerste gezicht: Microsoft Digital Image Suite 2006.

De interface is in ieder geval stúkken beter dan die van IMatch, het programma dat ik meer en meer beu begin te worden, vooral nu ik er de meest geavanceerde features er niet meer van gebruik:

Digital Imaging Suite

Alles schuift open toe en zoomt dat het een lieve lust is, de hele toepassing is gewoon intuïtief. Niet zoals Picasa, sexy voor het sexy zijn, zuivere eye candy, maar echt goed doordacht.

En er zit verdikke intelligentie in het ding. Pak deze:

Window-before

Ik zou graag dat venster wegkrijgen. Ruwweg selecteren, en dan “fill in” klikken:

Window-after

Hey presto!

De panorama-functie heb ik ook al een paar keer uitgeprobeerd, en die werkt ook helemaal goed. Enfin, early days en zo, ik ga er nog eens zeer aandachtig naar kijken en erover rapporteren, maar het ziet er in ieder geval bijzonder zeer interessant uit, zo op het eerste gezicht.

Geschreven al luisterend naar: Bob Dylan – Blood On The Tracks – You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Die ‘panorama tool’ lijkt me idd. erg leuk om doen. Sys req. zijn anders ook niet mis: 400 Mb disk space, etc. (1,3 Gig install files!)Ik ben benieuwd. Maar ’t zal voor morgen zijn.

  2. Damn! Zouden ze zich bij MS amuseren om fake files op EasyNet te zetten? Na een uurtje downen en nog een kwartier om zowat 50 files uit te pakken kwam ik erachter dat in alle 50 rar files identiek dezelfde bestanden zaten. Ze hebben me goed liggen. Ik probeer deze avond nog eens opnieuw met andere bestanden.

  3. Allemaal mooi en wel, maar hoe kunnen wij dit eens uitproberen? Er bestaat geen try-out versie. Het is dokken of niets… Of ben ik verkeerd ingelicht?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.