Loodjes, ‘t zijn de laatste

Nu ja, da’s ook niet waar natuurlijk: vanavond (vannacht? in ieder geval vóór het einde van de maand ) wil ik een vernieuwde site on-line krijgen. Maar ‘t Is pas als het ding on-line is, dat het eigenlijke echte werk begint natuurlijk.

Want dan is er een min of meer framewerk voor layout en zo, maar moeten we met ons allemaal samen met nóg meer aandacht naar de inhoud kijken. En dat er al veel op staat, da’s juist, maar ‘t is maar een minieme fractie van wat er allemaal zou op kunnen komen. En van de kwaliteit die we kunnen produceren.

Hoedanook: ‘t wordt vandaag nummer zoveel in een hele reeks “laatste dagen vóór”. Een beetje anders dan hoe het vroeger was, op mijn vorig werk dan, in die mate dat ik nu zo ongeveer de enige zal zijn die de switch flicking ceremony zal vieren, maar toch, ‘t blijft een ontroerend moment.

<eyes film over>

Weet ge’t nog, toen de site van Pioneer Europe on-line moest komen, op sinterklaasdag, eum, 1996? of zo? En die van Oost-Vlaanderen met stille trom, en die van De Kust met een persconferentie met helicopters en alles en dat Renaat Landuyt dan aan de telefoon het commando gaf van “zet hem maar on-line”? En de nachten en dagen daarvóór?

<back to reality>

Blij dat ik dààr vanaf ben, begod. Niet dat het op het moment zijn momenten niet had, maar ik werk tienduizend keer liever waar ik nu werk dan waar ik vroeger werkte.

Warts and all.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.