Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Ja, ’t is de tijd van het jaar dat alle jongeren die tijdens de vakantie geleerd hebben hoe ze Google moeten gebruiken, dit nu toepassen om hun huiswerk te maken. En elke webpagina die geen pasklaar antwoord geeft op de huistaak-opdracht, is “slecht gedaan” 🙂

    Zie ook de recentste commentaren bij http://lvb.net/item/1326

  2. Ik had rechtsboven Kathy ook opgemerkt.

    Ze bracht me wel bij een blogentry dat me ten zeerste interesseerde. Bij mijn neefje hebben ze onlangs ADHD vastgesteld. En dit vond ik wel een interessant item om te lezen, om zo vast te stellen dat scholen meer doen dan de basisbewerking ‘lesgeven’.

  3. @Luc: Grappig, maar ook interessant. Hoe kan het dat iemand de comments op een weblog verwart met een chatbox (“ohn?? ben je er nog aub”)?.

  4. De jongeren zijn allemaal veel sneller en beter weg met computerts en nieuwe media en alles … Yeah right! Dat mens bij LVB is er begot 15, dan mag je toch al op zijn minst het verschil tussen een chatbox en een weblog gaan zien. (In mijnen tijd schreef je op die leeftijd je eigen BBS, met nen griffel, in Assembler, en met ondersteuning voor Banyan Vines).

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.