Fnergh

Een roedel psychotische dwergen met pneumatische pikhouwelen hebben hun intrek genomen in mijn hoofd.

Mijn neus en mijn ogen lekken als een kraan.

Ik ben zo moe dat ik op de trein al in slaap gevallen was vóór hij het station verlaten had.

En wat er precies met het laatste deel van mijn spijsverteringsstelsel aan de hand is, bespaar ik u graag.

De electrische thermometer weet me te vertellen dat ik koorts heb, en wel ten belope van 39.7° C.

Stomme kinderen! Ik ben er zéker van dat zij mij geïnfecteerd hebben, met hun vieze ziektes. Stomme school ook, dat ze geen dokters aan de schoolpoort laten postvatten om defecte kinderen en hun besmettelijke aandoeningen tegen te houden!

Bah!ziek

9 reacties op “Fnergh”

  1. Had mijn zus deze week ook. De kleine kwam met een ‘snotneus’ van de crèche. Lap! De avond zelf nog lag haar vriend rillend in bed en de dag erna moest ook zij eraan geloven. Mijn ma (die kwam babysitten) heeft het vandaag! (Koorts, hoofdpijn, maar niet écht de griep, heel raar…) Ik blijf even wijselijk uit de buurt…

  2. Pingback: Kerygma » Buzzy

Reacties zijn gesloten.