High praise indeed

Hola! Wie was daar op Hoe?Zo! op de lichtbak? Niemand anders dan lief!

Wetenschappelijk verantwoord komiek, azzet ware. Hij moest een paar blonde deernes lollen vertellen—nog een geluk dat hij zoniet beroepsmatig dan toch serieus hobbymatig zo’n stand up comedian is, dat viel dus nog mee.

Eén van de toegegrapte dames mocht nadien meteen een review van het optreden plegen op den teevee, en ‘t zat er niet naast:

ik von em wel goe
ne normale komiek vind ik nie grappig
deze wel
hij was beter dan jacques vermeire

‘t Is welhaast poëzie.

Wil het toeval toch niet dat ik de genaamde Henk Rijckaert niet langer geleden dan deze late namiddag paparazzigewijs met mijn telelens heb kunnen strikken?

Henk

Komt die 400mm toch nog van pas, haha!

televisie lief één humor

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Pingback: Kerygma
  2. Hmm, ik zag hem vorig jaar geregeld in het secundair kunstinstituut aan de Ottogracht (niet ver van uw stee, als ik het me goed herinner), en hij was ook eens in ons jeugdhuis (aan de andere kant van ‘t land) komen optreden. “Toffen tiep”, en ja, zeker beter dan Jacques. (De poëzie-opmerking deed me lachen.)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.