Ah ja

Nu da ‘k eraan denk: passeert gij eens langs de Colruyt om cola light? Anders wil ik ook wel gaan naar de GB aan de Dampoort—en moet ik dan iets anders nog meepakken?

Ik zal vroeg thuis zijn trouwens, maar ‘t is vanavond wel van vergadering voor Gentblogt trouwens (voor ‘t geval ik zou vergeten zijn dat te zeggen).

[@wannes: zielige mensen, wij? Ha! zie hoe we niet eens meer communiceren via commentaar maar wel via trackback! de toekomst! haha!]

metacommunicatie

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. my point proven…:-)
    ik communiceer tegenwoordig nog maar enkel via comments. En trackback zie ik in de nabije toekomst eigenlijk niet echt zitten. En daar heb je dan verdorie vier jaar voor gestudeert eh, maar ja, onz boeken hebben nooit verhaald over trackback of iets. En dan loop je achter voor je’t weet eh… Arme ik.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.