Mijn leven in kaart

Ha. Mijn leven, tot ik in Brugge ging werken een jaar of drie geleden, speelde zich op een goeie elf vierkante kilometer af:

Mijnleven

Voor de rest wel leutig om mee te werken, die My Maps van Google. Een tijds-as zou niet misstaan, eigenlijk. Ongetwijfeld dat er ergens iemand wel een GreaseMonkey-scriptje staan heeft om ‘t een en ‘t ander te animeren, en anders komt het er wel aan.

Uitstekend geschikt voor genealogie ook, kan ik me inbeelden.

‘t Is al de tweede dag op rij dat ik met kaarten van Google bezig ben trouwens: eerstdaags doen we ook eens van mapping op Gentblogt, me dunkt.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Grappig. Ik heb Bill (van Genbox) een jaar geleden gevraagd of ie ook wilde denken over het exporteren van info via kml-bestandjes. Bijvoorbeeld zo’n individueel rapport zoals je nu hebt staan op My Maps. Of een link vanuit het plaats-venster in Genbox naar Google Maps of Earth.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.