Davis – Ding

Goeie help, de match van Davis tegen Ding is span-nend!

Davis staat 4–6 achter, die chinees is ongelooflijk goed, en ik hoop zó dat Davis wint!

Da-vis! Da-vis! Da-vis!

Hij is nu bezig aan de elfde frame, hij heeft een eenvoudige blauwe gemist terwijl het allemaal net goed aan het gaan was, en ik steek het allemaal op de commentatoren: where do they bleeding get off jinxing Davis door te zeggen dat het allemaal veel beter aan het gaan is!?

update 23u33 Davis staat 5–9 achter. Om te winnen, zou hij alle vijf resterende frames moeten winnen. Dat is redelijk onmogelijk, denk ik toch. En tóch staat hij daar nog te spelen als een bezetene. 67 ahead, 75 remaining. Jongens toch.

23u41 Davis had geen rode ballen meer aan 74–0, dan heeft Ding de tafel zowat leeggespeeld, maar met twee snookers nodig was er met één rooie over plots was er vijf minuten van het meest wijze safety play dat er maar kan zijn. Ding begon, Davis redde telkens weer, en toen nam Davis over en redde Ding telkens weer. Tot Davis uiteindelijk de laatste rode potte voor de frame. Great, great stuff.

0u20 ‘t Was ter elfder ure nog spannend, maar niet echt eigenlijk: Ding heeft enorm goed gespeeld, en verdiend gewonnen. En dat Steve Davis tweede geworden is, is nothing short of bloody amazing.

Snooker is zo goed. Die stomme golf en darts mogen ze van mijn part in braille uitzenden op de middengolf, maar als ze ooit snooker verhuizen naar digitaal, koop ik meteen een satellietantenne.

sportsnooker

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Pingback: Californication
  2. @ Schuppe: Michel heeft mij de regels bijgebracht in het eerste jaar dat we samen waren en “jammer genoeg” heeft het resultaat gehad: het kan zeer spannend en zeer verslavend zijn, vooral als het tussen spelers gaat die je al een tijdje kent. Ik was te moe om de finale uit te kijken, maar zo niet …

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.