Kapot (weeral)

‘t Is weer van dattum bij Typepad:

Kapot

Eens benieuwd wat het excuus deze keer zal zijn. En wat onze lokale Chef-SixApart daar allemaal over denkt.

Want ‘t is niet omdat mijn “hoofdweblog” niet meer bij Typepad staat, dat ik geen betalende klant meer ben natuurlijk. En ik vermoed zo dat ik niet de enige zal zijn die zijn Terms and Conditions eens ernstig gaat nalezen: een heel aantal mensen betalen geld—niet eens heel erg weinig geld—voor een dienst die het niet (voldoende) doet.

Ach ja, ik was het bijna vergeten natuurlijk:

ooooooo

We’re sorry! You won’t blame us will you? We’re so cute! Ki-yooote!

Meh.typepadkapot

Doe mee met de conversatie

1 reactie

 1. Hallo,

  Maarten van Six Apart hier, de ‘lokale chef’ zoals je dat zo mooi uitdrukt.

  Eerst onze welgemeende excuses voor het ongemak vrijdag. Tijdens onderhoudswerkzaamheden waarbij extra aparatuur werd geïnstalleerd om het systeem betrouwbaarder te maken, sloeg de wet van Murphy toe en ging er het één en het ander mis. Meer bepaald vielen de storage servers uit waar gepubliceerde blogs op worden bewaard.

  Tijdens het weer in gang zetten van die dingen bleek een disk-check nodig te zijn die verscheidene uren heeft geduurd. Ondertussen werden reserve-servers ingeschakeld, maar die hadden geen recente versie van de data staan en alles er opnieuw op genereren zou te lang duren. Ze werden dus zonder update on-line gezet, en de applicatie zelf werd tijdelijk uitgeschakeld.

  Hierdoor was bloggen gedurende een aantal uren onmogelijk en werd een vier dagen oude versie van de meeste weblogs getoond in plaats van de recentste berichten. Intussen zou alles weer bij het oude moeten zijn. Meer info op http://www.blogologie.be en http://status.sixapart.com.

  We zitten zelf (uiteraard) erg verveeld met deze zaak. Wees er zeker van dat ze in San Francisco binnen niet al te lang met een mededeling zullen komen.

  En neen, cuteness is geen excuus.

  Maarten

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.